Fortfarande ont

jaa jag har fortfarande ont i örat efter att jag tagit massa Ipren och allt, men viktor va här nyss och det kändes mys vi kollade på film och låg och snackade livet är helt underbart just nu jag har massa mysiga kompisar och jag har en massa mys pojkvänn.
Btw så låg han på min playboy kudde och det såg ut som om han hade två rosa öron



Haha sen att han kommer hata mig för att jag la upp den här bilden skiter jag faktiskt i för han är ju för gullig thihi.
Men nu ska jag ner och äta kvällsmat och gråta en skvätt för att jag inte har någon cola:(

Sjuk:'(

Fan idag är man sjuk då jag hatar att va hemma från skolan och vännerna!
Det är så jävla tråkigt mitt öra gör fortfarande ont jag som tänkte att det skulle gå över under natten men det gjorde det inte och huvudvärk har jag fortfarande också och sova kan jag inte heller göra Va faaan!
Men sen har man ju världens bästa pappa som förstår att man inte mår bra så han kom precis upp med en kopp Kaffe till mig jag tror faktiskt att jag har bästa pappan.
men som jag sagt innan "MIN PAPPA ÄR BÄTTRE ÄN DIN PAPPA"

Det är dock kul att pappa sitter på nerevåningen och smsar mig, han vill inte att jag ska festa i helgen för att jag i princip aldrig blir frisk från hostan och förkylningen.
Men jag får väll sitta hemma då.. men jag fick faktiskt ta hit mina vänner och sitta inne och mysa:)



Ont..

Har något förbannat ont i huvudet och i örat tror jag fått öroninflamation eller något så jävla surt..
Kom precis hem från bästa Markusen:) suttit och glott på film hos honom med Rasse,Hanna, Malin, Linn och Nattis fast alla kom och gick i omgångar men va gör det:P jag stannade ialf hela filmen Rasse också nästan men han hämtade sin Babe Hanna sen gick vi ut och gick och då kom jag på att jag ville hem då skjutsade Markus hem mig:)

Förlåt för dålig uppdatering med inga bilder men tänkte att jag skulle ta lite bilder på folket imorgon så ni får lite ansikten på världens bästa människor som självklart inte är era vänner utan mina:)

Men nu måste jag en snabbis in på Facebook sen blire till att sova måste va frisk imorgon har ju faktiskt skola och då måste jag må prima ballerina.

Hmm.



Ni får det här som ledtråd till min nya tatuering mer säger jag inte föräns jag gjort den;)
Sp nu har ni alla något att försöka lista ut i typ 3 månader frammåt...

planer

Jaa det blev ju inte att jag va med Viktor idag för det hände lite grejjor men vi ska träffas imorgon innan hans träning, så tyvärr pöjkar men jag är upptagen så Lämna mig ifred och ja jag vet att ni vill ha mig men jag är så  upptagen.
Som sagt ska beställa hem lite kläder nu och om jag orkar så ska jag kolla lite idag 'Usch det är så jobbigt att ha så mycket pengar som jag har men men det är så det kan vara.

Ska kolla runt lite efter en ny tatuering nu också kolla lite bilder och så på något som jag vill ha och jag vet vad jag ska ha men inte riktigt hur jag ska bygga upp den men har ni tur så kan jag visa sen  om jag hittar något om annars så sover jag thihi:)

skolan

Nu har jag varit i skolan vilket suuuuger, har haft matte och engelska det finns inget värre hatar denna cpdagen och den är inte slut för 15.35 börjar min multimedia och sen slutar jag fem.
palla det lixx men nu sitter jag på brunnen vilket också suger men jag hörde ett lite rykte om att Romanna skulle komma hit så då tänkte jag överraska henne genom att vara här:)
Hon lär bli jätteglad, ska träffa viktor ikväll som jag skrev igår men han ska träffa sin mor första så det lär bli senare än vad vi planerat om det blir överhuvudtaget....
Menmen nu ska jag gå och va lite social med lite folk:)
see you later..

fortfarande trött

Är fortfarande sjukt trött så ska nog sova imorgon är det sovmorgon också sjukt skönt..
börjar klockan 12.00 men när man bor i habo måste man ju ta bussen klockan 10.15 men vadå då det gör ju inte mycket för då får man ju åka med bästa Daniel:)
Denise va här nyss och lekte lite med mig på kvällen och tror nu inte hon missar tåget den nöten hahah så då fick man ju skjutsa hem henne:) men det är klart man gör det när man är världens bästa vän haha.

Nu ligger jag i min säng och myser med min nalle som förövrigt heter Johnny om ni undrar varför så va det så här att min mamma dog när jag gick i åttan hon hade cancer i ungefär fem år med lite mellanrum typ och när hon dog så köpte min klass min nalle till mig, och då tyckte jag Julia (en gammal klasskompis) sa "Den heter johnny men du kan kalla den va du vill" vilket hon inte äns sa men jag tyckte det så då fick han sitt namn.
Och jag vill bara säga att ni i 7-9A va underbara och att jag saknar er som fan, visst alla vi kanske inte va cptajta men det ni gjorde för mig är stort, ni hjälpte mig mycket under min sorg, ni har gjort mig till den person jag är idag.

Imorgon blire skola ska försöka hinna lägga in ett litet blogginlägg på morgonen.
Och efter skolan blire Viktor så det blir mys så då vet ni ju varför jag inte är så aktiv på bloggen imorgon


Jag, Johnny och min lilla PlayBoy kudde:)

Städat...

Nu har jag städat hela dagen typ... hur surt som hälst men det blev fint äntligen vet jag vilken färg jag har på golvet:P
Nu är Deddan här också vi har käkat mat och snart blire glass och chokladsås, och kan ni gissa jag har inte ätit på en pizzeria idag hahaha jag kommer bli fet nu när jag bor i Habo med världens goaste pizzor.

Före Städningen



Efter Städningen

Men nu får ni sakna mig igen för nu ska jag ut och röka:) så ha det bra loosers!!!!

trött

Kunde inte sova inatt och det har sina förklaringar, mina vänner vet men ni ska fan inte få veta allt om mitt privatliv.
nu ska jag städa lite sen åka iväg till en hemlig plats som också tillhör mitt privat liv!!
Ligger i min säng för tillfället och undrar vart min mobil är?? jag tappar fan alltid bort den jag funderar på att limma fast den i min hand typ, då vet man ju vart den är lixx.
Ne men nu hinner jag inte underhålla er mer hörs sen då det kommer för och efter bilder:)

...

Förlåt att jag inte skrivit idag men när jag vaknade i morse va jag jättebakis satt och väntade till klockan elva sen drog jag och vännerna hem till Tobe:)
Sätt där i 45 min sen drog vi till Italia världens bästa pizzeria och jaa nu är jag tjock igen men bakis mat är bakis mat, och pizza är fan godare än mackor.
Efter det har jag lekt med massa folk här i jönköping massa mys sen på kvällen så missade Oscar sin buss och va tvungen att åka hem halv ett och då är det klart man ställer upp och leker med Oscar, så nu har jag lämnat honom vid stationen och sitter lite framför Facebook och msn.
Funderar på att beställa en tröjja några förslag på hemsidor?
ni får en bild också för att ni saknar mej så mycket.

God morgon

Nu ligger jag framför datorn och har precis vaknat måste skynda mig lite nu så det blir inte något jättelångt blogginlägg.
Har beställt mina linser nu och ja jag ser igentligen jättedåligt men på dom linserna jag köpt nu är det ingen styrka bara färg och det är en hemlis vilken färg jag har köpt:P
nu har ni något att försöka lista ut tills jag får dom.. vilken färg tror ni att det är?

Hemma

Nu har jag klippt mej och efter det åkte man självklart till Italia med Patrik, Ola och fröst och käkade en kebabtalrik hur gott som hälst man får faktiskt vara tjock ibland när man är en av sveriges snyggaste bloggerskor:)
Imorgon blire fest fest fest det blir massa naaajs:) sen kommer också världens bästa Hanna från Linköping också hon är massa mys den bruden.
nu ligger jag i min säng med min nalle som jag fick av min klass när min mamma dog och är väldigt lycklig över att jag fick igång internettet på min laptop:)
Ska träffa mina brudar imorgon också lr ja det är dom jag ska festa med:) LallaBabe och Denise min skatt:)
Men nu ska jag tönta mig på facebook sen ska jag sova men vi hörs imorgon.
Love ya biatch:):*

KlippKlipp

Snart ska jag till min kära frisör och klippa bort det slitna i mitt kära hår vilket jag gör typ en gång var sjunde vecka:)
Om ni vill gå till en riktigt bra frisöt går ni till Klipp it på juneporten i jönköping där är dom verkligen bäst och man får det precis som man vill ha det hur skönt som hälst..
Hoppas dock inte dom behöver klippa allt för mycket i mitt hår för jag ska ju spara ut det nu, vill ha långt och ljust igen:)

Outfit

Morgonens mysoutfit

Mina rosa mysbyxor ligger i tvätten men för att uppdatera er lite till så har jag beställt en till så jag kan tvätta den ena och ha på mig den andra om ni fattar:P

Aktiv:)

Nu har jag äntligen fått mitt internett igen vilket tog en jävla tid eftersom vårat modem gick sönder i flytten så vi va tvugna att beställa ett nytt...
Nu bor jag i Habo i världens finaste hus och i den här lilla hålan bor världens underbarste människor jag kan inte fatta att det kan finnas så mycket underbart folk:)
För att uppdatera er lite så har jag klippt lugg igen:)
jag hade det för typ ett år sen men saknade det otroligt mycket, och jag vet att jag lätt är snyggast i lugg:)


Sov hos viktor inatt också det va mysigt han har varit i egypten nu i en vecka... men han hade skola idag och jag har Studiedag så jag fick gå upp klockan sju ialf...
sen åkte jag tåget hem och tror ni inte med min otur att det börjar spörägna direkt när jag sätter min fot utanför tåget så jag såg ut som en blöt katt när jag kom hem..:(

Flytt

Bara så ni vet så har jag flyttat och vi har inte kopplat in vårat internett än så jag har ingen dator at skriva från tyvärr men ni kan läsa sannas blogg under tiden Sanna.blogg.se:)

God morgon

Slänger in ett snabbt inlägg nu för jag kommer inte kunna skriva så mycket idag för idag blir det flytt:)
Ska ta massa före och efter bilder....
men måste upp och fixa iordning mej nu:)
Sakna mej inte för mycket jag vet att ni älskar mej:)

Bästa pojken

Jaa jag va ju nere i stan en liten stund och träffade lite folk för min älskling kunde inte va med mig för han tränade.
Men när han slutade träna så ringde han och då frågade jag om han kunde hoppa av vid june och säga hej till mig och då va klockan typ tio och vad tror ni inte världens bästa pojkvänn gjorde då jo han hoppade av sin buss och stod och pratade med mig till nästa buss kom vilket va efter en halvtimme.
Och ni kanske inte tycker detta är världens grejj men tänk på att han hade tränat och då blir man ju skittrött och hungrig och att han varit sjuk länge.
Jag tyckte det va hur gulligt som hälst och imorgon ska jag sova hos min babe<3
nu har jag suttit hemma och fetat i mig en chokladboll och tänkte gå och ta ett glas cola och tvätta bort sminket måste sova ordentligt inatt för imorgon flyttar vi och då måste jag ha massa energi:)

Jag vet....

Jag vet att jag inte lagt upp något inlägg idag förlåt och jag hinner inte skriva så mycket nu för vi håller på att flytta så det är mycket med tvätt och packning det är därför men jag lovar det kommer ett längre inlägg senare för måste fixa iordning mig ska dra ner till stan en lite snabbis:)

chillidill

Sitter hemma nu har flyttat lite grejjor till huset diag och varit i skolan men är as trött så ska gå och lägga mig ganska tidigt idag.
Men jag tänkte lägga in två bilder på mig så ni inte saknar mig allt för mycket till imorgon och jag vet att ni älskar mina egobilder så därför tänkte jag att ni skulle få det av mig visst är jag snäll:)

Kvällens outfit:
Rosa mjukisbyxor
Vitt Linne

Lunchrast

Nu sitter jag på högskolans cafe och softar med världens bästa Bög Eddie:)
solade solarium nyss också efter jag hade slutat samhällslektionen som jag försov mig till.
Jag fattar inte jag vaknar inte till min mobil längre vad är felet jag sover så jävla tungt...
Har inte så mycket att skriva nu på morgonen det har ju itne hänt allt för mycket...
Love you long time:*

Hemma

Va hos min älskling innan det va myspys han är den bästa som finns, han är ett otroligt stöd dock stödjer han inte min blogg så mycket men det är ju bara för att han tycker jag är sån nörd som bara sitter vid datorn typ.
Men jag lämnade faktiskt min dator hos kajsa så nu ligger hon säkert vid datorn om hon inte gott och lagt sig.
Jag vet att ni är jättenyfiken över hur hon ser ut och vem hon är men någon bild får ni inte än ni får klura lite men hon är en underbar tjej som är otroligt söt och snäll.
Imorgon har jag faktiskt lite planer typ göra min engelskaläxa och träffa kajsa funderar på att göra min engelskaläxa hos Kajsa om hon inte har jättemycket för sig imorgon men det får jag hoppas att hon inte har:)
Nu ska jag tvätta bort sminket sen ska jag sätta på mig min Hello Kitty pjamas och krypa ner under täcket och sova har ju skola imorgon faktiskt..

KajsaBajsa

Sitter hemma hos kajsa nu och har precis varit och solat solariumoch käkat gott..
Fixade mitt hår idag också superglad:) dock är det inte klart det ska i lite mer hår men jag orkade inte fixa allt med clipsen idag så jag fick fixa det på bästa sätt:)
Nu hjälper jag kajsa bajsa med matten  men ska kila nu..

Skolan

Nu sitter jag i skolan och har rörlig bild dock så saknar jag ralle som är i min grupp jag hänger inte rikgtigt med vad simon säger men det kommer nog gå bra vi ska ialf spela in en film som jag kommer lägga in på bloggen sen.
Självklart ska jag aggera men jag säger inte vad jag ska göra.. men nu kanske jag ska vara mer aktiv med vad simon säger så jag kan hänga med lite så jag fattar vad jag ska göra....
Ses snart:)
RSS 2.0