Ny dator

Va och köpte en ny dator igår för jag blev så jävla trött på den andra. bild kommer på den när jag orkar men nu är jag ganska seg så ska kolla lite på tv för att sedan gå och göra iordning mig..

Kort uppdatering

Hemma hos Tobe nu och ska kolla på saw 6 så jag berättar sen om den är bra:):) Jag lägger in ett fint inlägg sen:)

Mobilinlägg

Fan vad jag älskar min iPhone jag har äntligen lärt mig hur jag bloggar med den.. Det va visst inte så svårt som jag trodde haha. Beställde nyss ett par nya skor as fina är dom och ni får se en bild på dom när dom kommer hem till mig beställde en väska också sjukt fin är den. Har dock inte tid att skriva längre men vi hörs sen...

Datorn är pajj

Ja nu funkar inte explorer på min dator och tro mig jag har provat med allt!.
Någon som vill köpa en ny till mig? jag lovar den som gör det kommer jag älska livet ut!!:P
Måste köpa en ny typ i veckan om ingen köper en då, för man pallar ju inte sitta och blogga vid datorn i vardagsrummet precis..

Städa...

Borde jag Städa mitt rum? hmm Kanske?
Ska ut och måla i garaget nu sen får jag nog ta tag i städningen....

Musik och Tobedans:)

Om du blir sugen på låten efter du sätt Tobes dans så finns den här:



Tobe Dansar hos Kjellin i fredags (Ni måste hålla med om att det är en sjukt anvanserad dans)  :



Några bilder från helgen

Tänkte berätta lite mer om helgen nu, för nu har jag fått sova ut och jobba:)
Helgen va grymmt rolig vill jag bara säga, vi va hemma hos Kjellin och chilldrack från fre-sön.
Tack alla för en go helg.


Thune, Kjellin och Matte:)


Tobe och Jag:)


Jag och MAtilda (Tobe i bakgrunden)

Helgen

Jaa ni förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma på hela helgen för jag har varit hos Kjellin med massa folk bilder kommer antagligen upp imorgon plus att jag shoppade lite också.

Jag orkar inte skriva mer nu för jag är så trött så jag svimmar jag lovar att skriva imorgon efter jobbet.
see ya don´t wanna bee ya;)

Jobbat

Jaa som ni kanske hört så har jag hoppat av skolan och har nu jobbat tre hela dagar på älderboendet i Habo vilket är sjukt trevligt folk kanske tycker det är läskigt och äcklit med gammla männsikor men dom är sjukt mysiga..
Så imorgon blire till att gå upp och va vid jobbet klockan 08.00 igen sen åka in till stan och fixa lite dricka till helgen.

Om två veckor har jag en liten överraskning som jag inte tänker avslöja vad fast jag vet att ni är otroligt nyfikna och om 4 veckor är det klart så då får ni veta vad det är.
Kan ni gissa vad det är?

Nu ska jag ta och lägga mig så jag inte är så trött som jag va idag när jag kommer hem för imorgon blir det party det är ju fredag och jag måste ju va närvarande och pigg eller vad säger ni;)
Så god natt på er allihopa och en stor KRAM till dig farmor som läser min blogg med jämna mellanrum:)

Tvingad?

Läste en komentar idag om att jag skulle blivit tvingad av Tobe att lägga in ett inlägg om honom och att jag bara gjorde det för att han skulle bli glad för att jag skrev i det inlägget om Tobe under hans bild "Tobe blev avundsjuk på köttbulle emma:P" men tror ni det så är ni helt ute och cyklar.
Tobe är en av mina närmaste vänner och Jag älskar honom..
Tobe är ett enormt stöd för mig och utan honom hade jag grävt ner mig i min säng under alla mina täcken och kuddar och inte kommit fram på ett bra tag.
Du som skrev detta märker man verkligen att du inte känner mig och Tobe speciellt mycket, Tobe är en av väldigt få personer jag litar på till 100%, Tobe är den mest underbara kille jag känner.
Tobe du Betyder en massa för mig!


Och vi bjuder på denna fyllebild eller vadå bjuder på den vi är så här, två flummbarn:D

(Och ni som tror att jag blev tvingad till att skriva detta inlägget bara för att jag fick en sån patetisk komentar ni är fan bara dumma i huvudet)

Orka

Jag har verkligen inte orkat skriva denna helgen men jag kan ju säga det att mobilen är lagad och det va inget fel på den utan den va så urladdad att det inte lös när jag laddade den typ:*P

Nu ska jag in till stan och hämta ut Oscars 18årspresent och sen ska jag in en snabbis på Gina och scorett måste köpa något till mig själv nu jag börjar få ångest!!!
Vill bara säga att jag har blivit rödhårig också så snart kommer det en ny Header:P

Fittmobil

Kul att min mobil har gått sönder efter en vecka!! och jag har inte äns gjort något med den så jag ska lämna in den imorgon!!




Den gamla mobilen har fan aldrig gått sönder på 1 år ttyp och nu när man skaffar sig en iphone går den sönder efter en vecka utan att man gör något med den!!!

God morgon

jahopp då har man vaknat till en ytterligare dag nu i kalla oktober, idag är det sräddag också men det kanske är bra nu till lördag:)
Beställde hem ett par nördglasöögon innan skitsnygga men ni får se dom när dom kommer hem till mej:)
ska springa iväg snart och ta en 20minutare men det blir nog efter att jag städat eller hmm? innan kanske aja vi får se.
Fan jag måste hämta min cykel som är hos mormor och morfar också så jag kan cykla istället för att gå:)

tog ju en 20minutare igår också:)

Damp

Nu när jag äntligen ska lägga up bilder så funkar det inte jag blir galen!!!!!

Sjuk:/

Jag är typ sjuk IGEN fan kan inte snuvan och hostan hoppa över till en annan person jag vill fan inte va med mer!!
Nu ligger jag i min säng och smsar med Emma som snart ska till Habo och då ska jag fan träffa henne!!
Funderar på att gå ner och ta mig en macka nu sen springa till Atlantis och ta en solning på min Ok jag gjorde det igår också men va fan det är ju så jäkla gott.
Sen efter solningen så blire ju hem och ta en dusch hmm,, det blir en bra planering hörs senare:)

Väldigt trött

Förlåt att jag aldrig skriver men jag är så trött och har mycket att göra eller det har jag ju inte egentligen eftersom jag inte går i skolan men det gör ju också att jag aldrig är i stan och aldrig gör något typ.
Men jag har faktiskt tagit tag i mitt liv och imorgon ska jag ringa till mitt framtida jobb jag är på gränsen till att få det nu så jag är överlycklig:)

Idag har jag varit med mina brudar vilket har varit underbart tack för ni finns flickor och bag in box vinet är fixat:)
det kommer bli en sån riktig myskväll med mat, alkohol och det som tjejer gör bäst tjötaa:)


Efter jag lekt med tjejorna följde bästa Tobe mej halva vägen hem sen satt vi vid 95:an och pratade en massa, tack för du finns Tobe du är bäst:)


Imorgon blire mer bilder känner att jag glömt kameran varje dag typ och imorgon ska videon in som jag och denise filmade när vi handllade på ica:)

Vaknat..

Jaa nu har jag vaknat och tagit mig en tallrik med mjölk och flingor.
Tänkte springa ner och ta en 20minutare på atlantis nu för att jag inte ska va blekast i vinter sen är det så jävla gott att bara ligga och sova i värmen men ska dra på mig lite kläder nu..
Puss

Snällla ni

Alltså nu måste jag bara säga en sak, lätta på hjärtat lite, det är hur många som hälst som komenterat och vill ha mitt numer och ja jag vet att ni älskar mig och blabla.
Men jag har ialf sagt ifrån till en del men när ni börjar fråga om mina vänners nummer så börjar ni gå till överdrift alltså jag vet att mina vänner är dom snyggaste på denna gjord och att alla ni tjejer är så avundsjuka över att det är mina vänner bara för att era vänner är så jävla fula och att era killar blir så irreterade bara för ni inte ser ut som dom.
Men pojkar och flickor jag kommer aldrig ge er numrerna till mina kompisar tror ni jag är dum i huvudet??

Tjejkvällen är planerad nu btw den är massa mys planeringen kommer upp imorgon och jag ska på en arbetsintervju imorgon också.
Lyckosparkar till mig:)

Fyy..

Jag sa ju att jag skulle bli mer aktiv nu när jag skaffat mig en Iphone för det är lättare att lägga in inlägg i bloggen men för det första funkar det inte så jag ska upp till 3 för dom får fan ta och fixa det och för det andra så har jag faktiskt inte så mycket tid.
Och jag vet att ni tycker det är sorgligt men så är det när man är en upptagen tjej.

Denna dagen har jag spenderat med tre av mina favorittjejer, ok att pojkarna va med lite ibland men ändå;P
Men tyvärr åkte Köttbulle Emma hem så då va det bara Köttkorven Linn och Pannbiffen Nattis kvar.
Men vi hade trevligt ialf thihi, planerade att vi ska ha en spa/mys/tjej kväll nästa helg det blir myspys och kanske äta lite tacos eller vad säger ni tjejor??:)


Köttbulle Emma


Pannbiff Nattis


Köttkorv Linn

Puss på er brudar:*:*

Party igår...

Oplanerad kväll igår men det slutade bra men det gör det väl allid när jag är med..
hamnade mitt ute i skogen hos Thunè och efter många om och men så fick vi tag på alkohol också tack vare mig så klart eller Matilda rättare sagt:P
Nu ligger jag i Tobes säng och Matte har precis gått på kalas.

Tobe blev avundsjuk på köttbulle emma:P

Nattis

Jaa jag försökte ladda upp en bild på nattis också men det funkar inte jag fattar inte varför!!!!

Hemma hos Nattis

Nu sitter jag hos snyggaste Nattis med Nattis (så klart) och Köttbulle Emma.
Dom har duschat och så, så nu står Nattis och plattar håret och emma spinger nog runt någonstanns och stirrar thihi.
Sen blire att dra och käka pizza och nu tänker väl ni att "oj det gör ju hon aldrig höhö" eller "Hon kommer bli tjock snart" men jag vet att jag äter pizza hela tiden men det bästa är ju det att jag inte kan bli tjock så in your face!!!

KöttBulle Emma

gårdagens shopping

Köpte ju massa grejjor igår blandannat detta


En hårfön frpn OBH nordica för jag slarvade bort min i flytten


Hårspary råkade ju lämna mitt hos Denise för några veckor sen








Sen blev det ju en iphone också och idag fick jag ett hello kitty smycke till mobilen av Anki:)

Kvällen på Italia

Jag borde fan bli sponsrad av Italia så ofta jag äter pizza där och så många gånger jag skriver det i bloggen Shit asså jag ska fan säga det till dom nästa gång jag är där asså det är ju mig dom känar pengar på!

Men det va mys på pizzerian med djupa samtal och massa mongoutbrott på Tobe och Osmar asså shit vad umgås jag med för folk egentligen men det är därför jag tycker om dom så sjukt mycket för dom fan inte är som alla andra, så ni killar som läser min blogg kolla och lär!

PratPratPrat

Gick till skolan idag för att prata med rektorn om att jag ska hoppa ab men han va inte där så jag tänkte att jag kunde svänga förbi kuratorn istället.
Denise va med mig som moraliskt stöd vilket kändes skönt med tanke på att jag brukar komma i kant med kuratorn men icke sa nicke vi kom faktiskt väldigt bra överäns den här gången hon trodde faktiskt att jag gjorde ett bra val och livet är ju inte över bara för man hoppar gymnasiet.
Så nu bestämmde vi att jag har en och en halv vecka på mig att hitta en praoplats eller ett jobb och det ska man väl lyckas med för jag är ju faktiskt bäst.

Sen efter det tyckte jag att jag kunde belöna mig själv med något fint så jag åkte och köpte mig en Iphone, en hårfön och hårspray.
Bilder får ni se imorgon för jag är så förnannat trött.

Denise följde självklart med mig till mitt älskade Habo med alla underbara människor och chillade mus.
Nu saknar jag henne en massamassamassa!
ne va fan nu ska jag sova imorgon börjar min första dag som arbetssökande och då måste jag vara pigg och glad!

Msn med Tobe




Börjar man bli beroende jag köper en mobil enbart för att kunna blogga hahahaha

Hoppa..

Hoppa av skolan nu jag är så jävla trött på den det finns fan inget posetivt tänkte skaffa mig ett jobb nu och undertiden får jag typ göra praktisk eller något.
Sitter hemma nu och chillar med en coca cola.
Ska mysa framför en film och städa mitt rum nu.

Dagens!

Hahaha jag hatar folk som ljuger men du lilla flicka tar nog priset att gå runt och säga att jag slagit dig det är bara patetiskt för det är inte sant, men visst du kanske tycker det är status.
Tycker det är synd att folk är så jävla kära i mig så dom sjunker så lågt att dom säger att jag slagit dom.

Aja nog pratat om fjortisungar idag så kom Deddan förbi en snabbis saknat henne något otroligt vi tog en fika med Oscar, Tobe och Rasse såklart så bjöd jag hela ligen men det va mysigt.
gick förbi konsum också och vad hittar man där om inte min myströjja från Ed Hardy som jag hade beställt:)
den är fan finare än på bilden I löööööve it:)

Imorgon ska jag träffa Emma Liv den lilla mystösen det blir en massa cigg, cola och prat.
Men nu ska jag sova måste upp på egen hand imorgon för Anki är i götet och kan inte vecka mig.

Dagens Outfit


Jeansetights från BIKOBOK
svart Linne från Indiska
grå långarmad tröjja från BIKBOK

Usch..

att man får ha det så här tråkigt borde vara olagligt men snart kommer Rasse till Habo hoppas jag och då tänkte jag att jag skulle leka med honom!!
Han har inget val helt enkelt:P
Tänkte dra en dusch nu sen kanske jag skriver igen vem vet?:P

inga inlägg...

Förlåt som jag så många gånger sagt innan men jag har inte orkat/hunnit skriva något idag för jag har varit så jävla trött på så jävla mycket.
Ligger och äter Center, dricker coca cola och kollar på Eva & Adam:)
Beställde hem ett halsband idag också.. ni får se när det kommit hur det ser ut och imorgon får jag antagligen min tröjja, jag är massa lycklig men nu ska jag kolla filmen och sova.
PussHej

StädStädStäd

Tror jag kommer gå åt på allt städande, nu har jag dammsugit hela nederväningen och nu ska jag städa mitt rum igen!
Shit det blir fan stökigt på en dag jag fattar inte hur jag lyckas!
Planerna är ändrade imorgon också blir inget med garderoben utan det blir nästa söndag istället, då kommer mitt rum se ut som ett riktigt rum:)
och jag kommer till och med få plats med mina kläder:)

morgonens städoutfit:

Ruffsigt hår ser ut som ett skatbo.
Minnie & Mickey tröjja från Veromoda
Sen har jag svarta mjukisbyxor från stadium men dom syns inte..

Musik

Det är fan Dannes fel att jag började lyssna på den jävla låten men den är lite mysig:)



Nu måste jagut och måla så jag blir klar till imorgon....

God morgon

Nu har Viktor åkt han skulle iväg och spela paintbol, så nu ligger jag i min säng och ska kravla mig upp och hoppa in i duschen för att sedan springa bort till Tobe, om han nu kommer ihåg vad han sa igår, och sno hans mjukisar..
Men han skrev till mig att han va pigg ialf och det är ju ett väldigt bra levnadstecken hahaha

Sova snart

Nu har jag hämtade Viktor vid stationen och innan det va vi på gården.
Träffade en Väldigt full august med otroligt söndriga byxor och en väldigt full Tobe som va otroligt aggresiv men jag älskar ju dom ändå så klart.
nu funderar jag på att sova för jag är så jävla trött fast viktor tycker jag är tråkig.

Imorgon blire party men jag ska faktiskt vara nykter tro det eller ej haha men det kan va lite kul att se alla andra fulla också.
Aja vi får se hur det blir imorgon ska hinna måla också och vid elva ska jag förbi Tobe och sno hans Ed Hardy mjukisar så grymt snygga är dom!
Sov gott alla stalkers!!

Video under kvällen

Cp pöjkar man umgås med hahaha

Arg

Bad Daniel att köpa chips, dip och Gräddfil tror ni inte han glömmer gräddfil då och det är typ det viktigaste.


Så då bad jag FlensFröst att köpa GRÄDDFIL 3 DL men då köper han cream fresch 2 DL den jävla idioten!
Tror ni det blev gott eller det såg ut som smör! sen att cppojkarna bara sitter och trycker i sig enbart dip är ju enbart äckligt.
Så nu är jag svinförbannad! jag kan inte äta chips utan dip!
så jag sparar chipsen till imorgon och köper dip med GRÄDDFIL!

Kvällen

Tänkte gå ut och lacka brädorna nu snart om jag orkar usch det är så jävla tråkigt men men på söndag ska den nya garderoben upp så då måste den ju vara klar.
Tänkte unna mig en hemmakväll idag och åka ner och köpa lite chips också kanske.
det va längesen jag åt det nu så kanske borde unna mig det eller vad tycker ni, för eftersom jag redan har typ sveriges underbaraste kropp utan att gå på Diet..
Om någon av mina vänner vill mysa med mig och en Disneyfilm är det bara att komma.


Detta har jag redan unnat mig idag och det ska få underhålla lite av min kväll.
Pencilin, Cola, VR, Extra, Cigg och kinderäggsstänger det är Mumma det.
Men som sagt chipsen fattas!

Outfit

Dagens Outfit:



Jeanse: Jättegammla från Vila mina favoritjeanse.
Mintgrön tröjja: BikBok
Vit -t-shirt: New York

Lalala

Nu är jag hemma hos Joel efter en dagi skolan och ätit lunch med bästa moster.
Jaa vad händer idag INTE ETT SKIT! eftersom jag äter pencilin får jag inte festa och alla är tråkiga och ska inte göra något idag:(
Man hade ju kunnat da på fest om det hade funnits någon för ma kan faktiskt vara nykter på fester och ha kul ändå.
äh fan orkar inte underhålla er med min självömka så skriver mer sen när jag är på bättre humör

SkolDax

Jaa nu tänkte jag göra iordning mig för att gå till skolan, jag saknar faktiskt skolan lite nu.
Det är inte allt för kul att inte ha något att göra på dagarna, fast å andra sidan så har jag världens underbaraste polare som kommer till mig och hälsar på.
Tänkte att jag skulle smaska till med en dagens outfit bild sen när jag gjort iordning mig.
Jag byter dock kläder tre gånger per dag så om jag skulle ta kort på alla blir det en del inlägg...
men nu måste jag fixa mig så jag inte missar bussen!

Tänkt..

Jag har tänkt på en sak, och bara för att jag är blond betyder det inte att jag inte kan tänka så ni inte trycker ner mig för det men jag har kommit på hur mycket oviktigt man skriver i bloggen.
Tänk så mycket mer jag skulle kunna skriva om.

Jag skriver mycket om mina vänner i min blogg men jag skriver nästan aldrig hur mycket dom betyder för mig utan dom hade jag inte varit jag.
Och självklart betyder alla vänner olika mycket men dom är fortfarande lika mycket värda.

Jag skriver inte lika mycket om min familj och släkt men jag älskar dom otroligt mycket utan dom hade jag nog inte kunnat leva dom har ställt upp som fan när mamma dog och det är väll så man gör i en familj ställer upp för varandra men vissa familjer gör inte det och jag är hur lycklig som hälst som har dom.

För att komma ifrån mitt halvt djupa tänkande så tänkte jag skriva att jag äter en underbar pasta sallad nu som kvällsmat som vanligt va det pizza innan jag måste börja tänka på vad jag äter annars kommer jag få va med i något sånt där tjockisprogram om 10 år jag har ju lix ätit pizza två veckor i rad.
Ne nu ska det bli ändring.

Imorgon är det skola igen psykologi, engelska och multimedia ska kanske bli roligt det får man ju se lite..
efter skolan vet jag inte vad som händer kanske skulle träffa viktor en stund sen på kvällen får jag se vad som händer men något händer ju alltid får man ju hoppas.
men nu ska jag äta upp min sallad sen sova.
Sov sött era gulliga bloggläsare

VideoInlägg

Daniel och Rasse skämdes framför kameran i en videoblogg.
Dom är sötast i hela världen!

Hemma

Ja jag fick pencilin av doktorn men inte för örat utan för min Hosta som jag haft i typ sex veckor nu så jävla skönt att bli av med den känner jag..
Glömde självklart mitt bankkort när jag skulle hämta meducinen så jag fick gå hem i regnet och hämta den men då är det skönt att man har världens snällsate vän som hänger med och vännen heter Rasse sen hämtade vi upp danne och åkte till mig där jag fick för mig att sminka dom.
Att dom blev snygga eller haha dom ser ut som två fjortisboys så jävla sexigt det bästa med allt va ju att dom gick ut med sminket sen också.
Vi gick och köpte pizza haha och in stormar då massa folk som skrattar åt dom så jävla kul.


Kolla sexyboysen haha Rasse till vänster och Danne till höger.
Dom kommer dock hata mig för detta men vad gör man inte för sina bloggläsare.
Ni står ju på min sida vad som än händer eller hur:)

Tid!

Fick en tid nu 10 i tolv! och jag som inte hittar men men jag får väl springa runt som en galning och leta...Jag hoppas så att Rasse hinner hem från skolan så att han kan följa mig annars blire jobbigt.
Dom trodde att jag kunde ha spräckt trumhinnan vilket jag verkligen inte hoppas att jag gjort!

Nu ska jag feta mig med Godis på morgonen as gott, tänkte skriva upp en planering nu för resterande Vecka:



Det kommer bli en lyckad vecka tror jag.. Kul att jag städar två av fyra dagar men det behövs typ för att annars blir det jättestökigt jag städade lix igår och det ser redan ut som ett helvete och det stör mig men jag får köra en liten städrunda innan jag drar till sjukan

Rasse ringde precis också och sa att han inte hinner hem till Habo men han förklarade vägen så jag hoppas att jag hittar jag ska nog gå en timme innan eller något så jag inte kommer försent

Väntar

Väntar just nu på att vårdcentralen ska ringa upp mig det är typ 20 min kvar.. Usch jag hatar att gå till sjukhus eller ok vårdcentralen också för det är bara en massa sjuka människor runt om och jag vet inte om jag hittar till Habo vårdcentral men om jag har tur får jag tid typ klockan ett eller två för då kan ju Rasse följa mig för då lär han ju vara hemma..
Men nu ska jag koncentrera mig på om telefonen ringer uppdaterar er sen

Sova

Nu ligger jag och kollar på Herkules jaja det kanske ni tycker är skittöntigt men jag älskar disney filmer det finns inget mysigare att kolla på.
Nu kommer snart min efterlängtade Ed Hardy tröjja till Habo och ska mysa med mig:) jag längtar som fan, tänkte beställa ett par skor med men dom fanns självklart inte i min storlek jävla bajs med!
men ni kanske är lite nyfikna på hur tröjjan ser ut så här får ni en liten blick på den och ja självklart är den Rosa.



Jag vet att ni tycker den är sexig men alla kan ju inte ha råd med den tyvärr, skönt att man inte är fattig jag hade typ tagit livet av mig om jag va fattig jag kan inte tänka mig en vecka utan ett nytt klädesplagg eller nya skor??!!

Men nu ska jag sova och imorgon ska jag ringa Habo vårdcentral så dom kan kolla i mitt öra för jag vill inte ha ont längre så det så, och är det öroninflamation så ska jag fan få meducin på en gång och en sak ni måste hålla med om är att meducin låter mycket mysigare än medecin för meducin är gott:)
Sov sött alla ni som inte har något annat liv än att läsa min blogg vid den här tiden hahaha LOOSERS!!
RSS 2.0