Inte bloggat på länge

förlåt för det men jag har verkligen inte haft tid nu med all julhandel och allt..
Mina julklappar lär komma upp snart också för jag vet att ni vill se och jag vet att ni kommer bli avundsjuka.

Har igentligen inte tid att skriva nu heller men imorgon så ska jag börja bli seriös haha ska hem imorgon och städa lite tror jag för det ser ut som ett helvete hemma, och nu kanske ni undrar vart jag är nu men det kommer ni aldrig få reda på för vissa saker är för privata för att skriva i bloggen haha lite hemlisar får man ha....

Jag och Dedde i onsdags

Utgång idag..

Men va sjutton ska jag ha på mig? jag får typ rota ur hela garderoben efter kläder, det är det jobbigaste med att gå ut det är att hitta kläder.
Men det löser sej annars så tar man bara en orange pösig tröjja och har lite fina accesoarer.
Outfiten får ni se senare eller imorgon.

Nu ska jag ta min morgoncigg (eftersom jag inte har rökt något på jobbet) och sen hoppa in i duschen..

Hemma igen...

Nu är jag hemma igen efter ha firat min farmor som fyllde 59 haha jag som trodde hon fyllde 60 men man är ju lite snurrig ibland,, hon fick förövrigt en Kamasutrabok haha, måste ju skojja till det ibland..

Va ju på stan med Deddan, Elin och Antonia, de va mysigt och vi bestämmde att tya med Elin ut på Krogen imorgon med tanke på att hon fyller Fucking 18 år och det gör man bara en gång om året så då får man ju bjuda till lite:P

Nu ska jag kolla film men vi hörs imorgon eller sen..

StanStanStan

Nu blir det att åka in till stan en snabbis måste köpa julklappar och en present till min farmor för hon fyller hela 60 år..
vad hon får visar jag sen, men ja har kommit på bästa ideén haha.

Men mitt tåg går 14.47 och innan det måste jag ner till Konsum så jag måste hoppa in i duschen nu men jag hör av mej sen..

Cola och Choklad

Finns inget bättre än att va onyttig och äta godsaker och visst man går upp i vikt av det men det finns något som heter motionera? Vilket då jag gör varje dag på jobbet.
Jag tycker man ska äta sånt som är gott så länge man mår bra av det själv?
Oj är jag den ända bloggaren som säger att man inte ska va äckligt smal?

Idag sov jag bort hela dagen, men vid sex vaknade jag och då kom Fiona förbi så vi tog lite hål i hennes öron, nu blir det snart läggdags igen för jag är fortfarande trött men funderar på att gå ner och göra en macka innan.

Btw så kollade jag på PH nyss och om Rami kommer in och slänger ut Cimon komer jag personligen leta upp honom och typ döda honom (ok lite överdrift men ändå) jag vill verkligen inte ha ut Cimon det är ju han som gör hela programmet för fasen!!


Även en bloggare som mig får bjuda på sig själv;)

Vinter..

Nu har vintern kommit med stora steg till lilla Habo haha, dock inte så kul att gå upp i morse och se vilket väder man skulle få gå i till jobbet som dock bara ligger 20min gångavstånd från mig men ändå...

Ikväll blir det att leka lite med Fiona vilket ska bli mys vi ska ta hål lite i hennes öron och så sen blir det nog bara lite chill måste sova tidigt idag för annars kommer jag dö imorogn men nu ska jag ta en powernap hörs sen..


Klockan halv åtta imorse:)


Klockan halv tre idag..
Inte mkt skillnad på ljuset faktiskt det är typ så att det är mörkt när man går till jobbet och det är mörkt när man slutar, Väldigt deprimerande!

Jobbet..

Nu ligger jag i soffan på jobbet och har rast vilket är väldigt skönt med tanke på att det varit en miljon grejjer att göra... Det blir till att sova två timmar när man kommit hem för jag är helt slut just nu, så det är mitt mål sen ska jag forsätta städa lite tänkte jag och sen kanske man får hemligt besök;)! Usch håller på att somna nu vilket jag väl skulle kunna göra men då blir jag bara tröttare sen.... Men jag laddar upp ett inlägg innan jag somnar när jag kommit hem:)

Jobba imorgon

Måste snart sova för imorgon börjar allvaret igen, suck vad det är tråkigt när man vet att man snart kan va ledig men men man får la kämpa på det sista nu antar jag.

Det är helt vitt ute på backen nu och jag börjar få lite julig känsla i mig nu, på lördag ska jag till min mormor och morfar och julpyssla med mina syskon och ebba och tea det ska bli jättekul och självklart tar jag med datorn så ne får se allt pyssel vi gjort.

Fiona kunde inte komma förbi innan men jg få dra med henne ut imorgon börja sakna min syster nu och vi har varit ifrån varandra i några timmar bara:P

Om ni undrar varför det inte varit så mkt bilder innan så är det för att min mobil har inte kommit in i datorn eller ah sladden och allt om ni fattar men nu är det fixat så nu blir det mer bilder och bättre uppdatering:)

Myströjjan på...

Har bäddat ner mej i sängen för några minuter innan PH.
Igår blev det inte sitta-hemma-och-mysa dag utan vi tog en BagInBox och drog till Kjellin jag och Fiona då assa...
Där vi drack och hade sjukt trevligt sen åkte vi till någon Robin på Kråkeryd typ?
När vi va där forsatte vi dricka och rökte det va en otroligt trevlig kväll, sen åkte vi hem och vilka står inte utanför mitt hus typ om inte Jonas, En annan kille, Anna en som känner Fiona och en liten spyflicka haha hon spydde en jävla massa shiiit va pinsamt.

Men men vi stod och dansade på isen drack lite till och sen kände vi att det började bli kallt och äckligt så vi gick in, Fiona gick upp och jag gjorde några mackor och Oboy sen tog jag med lite lussekatter sen gick jag upp och vi låg och pratade lite och åt sen blev det sova.

Imorse drog Fiona tidigt hon hade ju innebandymatch och jag gick upp fixade lite sen vid två så drog jag till min morbror för han har fyllt 30 så det va kalas med paj och god mat..
Sen blev det att övningsköra hem och det är här jag sitter nu.
Får se om FionaBabe kommer förbi sen men man kan ju alltid hoppas:)<3<3

Sliten..

Idag blir det nog en hemmakväll för mig tro det eller ej men jag är så jävla trött och känner att jag måste komma ifrån drickandet lite inte bra att dricka för mycket:P
Ligger i sängen och har precis lekt med min lillasyster Fionababe:)
funderar på att köra en liten Julstädning vilket jag sagt flera gånger nu men det har ju aldrig blivit av riktigt..
Är dock nästan för trött för att städa men det måste ju bli av och imorgon hinner jag inte för då ska jag fira min morbror...


Lillasyster FionaBabe    ffionachannie.blogg.se

Hemma...

Nu är jag hemma i två sekunder för att hämta lite kläder och dylikt, försökte fixa skjuts också men det gick ju inte lika bra.. Hatar att ta tåget det är det absolute värsta som finns, alltid mycket folk och det tar en sån jävla tid speciellt när man ska till Matilda för då måste man hålla på med buss och sånn jävla skit också...
Men men det får man väl leva med då när man inte tagit sitt körkort än..
Nu ska jag fixa mej lite sen kolla tåget...

Väntar

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två, ska ner till arbetsförmedlingen och söka lite jobb och ja jag har ett jobb men alltid kul att skaffa sej ett annat. Anledningen att jag väntar på att klockan ska bli två är att Anki ska sluta sitt jobb för hon ska skjutsa mej dit. Idag blir det antagligen krogen det är ju LILL-LÖRDAG och då måste man ju typ ut och imorgon och på fredag är jag ledig från jobbet så det är najs.. Hittade tyvärr ingen dator igår eller asså det gjorde jag ju men grejjen va den att jag somnade runt nio typ, äntligen somnade jag en normal tid istället för att somna typ fem på morgonen.. Nu ska jag ringa Matilda och fråga om hon vill leka med mej ikväll men ni får ha det bra så hörs vi ikväll:)

Påväg...

Nu är jag påväg till min gamla vän Emma vi ska gå och tända ljus på mammas grav, ska bli trevligt att träffa henne igen dock inte lika trevligt att gå till graven. Eller det är väl trevligt men väldigt jobbigt det finns ju fortfarande ett hål efter henne i mitt hjärta.. Nu orkar jag dock inte skriva mer på mobilen men skriver sen när jag får tag på en dator igen:)

Kan inte sova...

Idag är det 4 år sedan min mamma dog och jag har inte kunnat sova en blund jag känner mig sjukt trött men ändå kan jag inte sova...
Va precis och tog en varm dusch men nu funderar jag på att klä på mig till jobbet istället för att sova det känns ju ganska onödigt att sova nu i en timme typ..


Min mamma dog i Cancer för fyra år sedan...
Hon va det bästa som fanns och alltid glad och posetiv.
Livet är aldrig rättvist och det får man leva med.
Mamma R.I.P Jag Älskar Dej<3<3

Sitter hos August

Sitter här och chillar och ahr kollat på alvin och gänget jag vill också ha en jordekorre som pratar kan någon köpa en sån till mig? Och ja jagvetatt dom inte fnns på riktigt men man kan ju alltid hoppas.

Idag blir det wook när man kommer hem sjukt gott jag börjar faktiskt bli lite hungrig,, Anki är bääst som lagar massa god mat tänk om man kunde laga mat det ända jag kan är att baka men det kommer man inte långt med i världen.

 Nu ska jag kolla lite tv och svara på lite sms undertiden man har skrivit har man typ fått en miljon sms haha man är ju omtyckt..

Hejsan efter en lång helg:)

Har så klart festat i helgen och sovit genom hela dagarna såå det är därför som jag inte har hunnit skriva något.

Helgen har varit jävligt rolig faktiskt Fredag va det ju självklart krogen med alldeles för mkt folk sen lördag va det hemmafest hos Sanna:)

usch jag känner mig så jävla tråkig men jag orkar inte skriva mer får väl ladda in ett videoinlägg

Julen..

Ja nu är det enbart 20 dagar kvar till Julafton känns skönt att den snart är över att man slipper stressa och allt:)

Dom överstrukna är jag klar med:) jag är för duktig när det gäller julklappar jag känner att jag verkligen är ute i god tid och det känns väldigt skönt.
För min morfar t.ex. han köper julklappar dagen innan jul och den stressen orkar man inte med jag gillar att ta en sak i taget och hitta något som alla uppskattar istället för att tvingas hitta något dagen innan.

-Stina (Lillasyster)
-Viktor
(Lillebror)
-Moster
-David (Morbror)
  Inte den blekaste någon som har ett förslag han är runt 30:)
-Samuel (Morbror) Vet vad jag ska köpa:)
-Ebba (Kusin)
-Tea
(Kusin)
-Frida
(Morbror Samuels tjej) Vet jag också vad jag ska köpa
-Doris (Fridas dotter) Förslag om vad man kan köpa till en liten tjej?
-Janne (Mina syskons pappa) Där vet jag också:)
-Mormor Mormor och morfar vet jag också
-Morfar Mormor och morfar vet jag också
-Farmor
-Farfar
-Pappa
Pappas present blir köpt idag..
-Anki (Pappas tjej)

Sen är jag klar med alla det känns hur underbart som hälst att bara få bli klar med allt.
Jag har ju dock vissa vänner kvar efter det men det löser sej,, där vet jag oftast vad jag ska köpa det är ju inte så svårt:)

Klockan..

Har fått frågor om vart jag köpt min sjukt snygga klocka och den är köpt på ur&penn:)
jag är för trött för att skriva det är nog julstressen som får mig bli så jävla trött...

Lillasyster om du läser detta ska du veta att du alltid är välkommen hit du är underbar<3

A6 dag

Varit på A6 med Matilda och August och köpte lite julklappar och några till mig själv också thihi men det tycker jag att jag är värld..
Nu har jag klarat av mina syskons presenter och jag har räknat ut vad jag ska köpa till Kusinerna och mor- och farföräldrarna.




Min sexy nya klocka den är dock uppochner på bilden hahaha men men den är snygg:)

Hemma

Nu är jag hemma efter jobbet och har satt på mig myskläder.. sen ska jag fixa mig och åka ner på möte med Kuratorn Jippi... NOT.
Men men man måste ju tyvärr, sen tänkte jag beställa tid på sköna jag så jag kan få mina naglar fixade:)
skulle va skönt nu och så vill man ju va lite Julfin:) men innan jag gör naglarna så ska jag storstäda för annars kanske dom bryts jag städar väldigt långsamt, senare idag blir det att köpa julklappar sen ikväll blir det att snacka med Dedde och Lallan:)
RSS 2.0